DANA SPICER

JasminM d.o.o.

DANA SPICER

Dana Incorporated je američki dobavljač osovina, pogonskih vratila, transmisije i elektrodinamičke, termalne, zaptivne i digitalne opreme za konvencionalna, hibridna i vozila na električni pogon.

Proizvodi i usluge kompanije usmjereni su na tržište lakih vozila, komercijalnih vozila i opreme za izvan ceste. Dana isporučuje mobilne pogonske sklopove i rješenja za mobilne sklopove za građevinarstvo, poljoprivredu, rukovanje materijalima, rudarstvo i šumarstvo, kao i sisteme za kretanje za široku lepezu mobilnih i stacionarnih industrijskih aplikacija.

Ova prilagođena rješenja podržavaju vozila i strojeve s konvencionalnim i elektrificiranim izvorima energije i dizajnirana su za isporuku inovativnih tehnologija koje zadovoljavaju zahtjeve i ciljeve kupaca diljem svijeta. Robne marke proizvoda poznate su u cijelom svijetu i na svim tržištima zbog svog dugogodišnjeg nasljeđa inovacija, performansi, trajnosti, kvalitete i usluga nakon prodaje.

Pod DANA brendom nalaze se i drugi brendovi koji su dio proizvodnog i prodajnog segmenta, a to su:

SPICER
GWB
CLARK
CLARK - HURTH
BREVINI

Jasmin M je ovlašteni distributer i servis centar za područje država bivše Jugoslavije.
Kao ovlašteni i certificirani ovlašteni servis za popravke pogonskih komponenti možemo vam ponuditi:

1. Inspekciju odnosno defektažu pogonskog sklopa, uz predočenje ponude za potrebnom reparacijom,
2. Izmjena svih potrošenih i oštećenih dijelova sa originalnim rezervnim dijelovima u pogonskoj jedinici,
3. Ispitivanje i podešavanje pogonske jedinice prema fabričkim postavkama na ispitnom stolu, sa izdavanjem ovjerenog ispitnog protokola kao garancije ispravnosti.