HUSQVARNA

JasminM d.o.o.

Husqvarna

Inovativni smo od 1689.

Tajna iza više od 330 godina inovativnog vodstva je sposobnost da se stalno iznova razvijamo. Volja za istraživanjem i hrabrost za pionirstvo postavili su Husqvarna Grupu u prvi plan više od tri stoljeća. Puške, motocikli, prva svjetska kosilica na solarni pogon i motorna pila bez vibracija, dijamantski alati i roboti za rušenje – popis Husqarna historijskih dostignuća može se učiniti još dužom. Danas je Husqvarna vodeći svjetski proizvođač inovativnih proizvoda i rješenja za upravljanje šumama, parkovima i baštama, kao i industriju lake gradnje i kamena.

Sa fokusom na inovacije i podršku kupcima, naša građevinska divizija je lider u opremi i dijamantskim alatima za laku građevinsku industriju, pored dijamantskih alata za industriju obrade prirodnog kamena.

Ulažemo u inovacije kako bismo nastavili razvijati najširi, najefikasniji i najmoćniji asortiman proizvoda na tržištu.

Pod glavnim brendom ove divizije Husqvarna, nudimo širok spektar vodeće opreme na tržištu i dijamantskih alata za profesionalce.
Kao potpuni dobavljač rješenja, nudimo profesionalcima širok spektar opreme, dijamantskih alata i usluga. Bilo da se radi o rezanju betona, upravljanju prašinom i gnojem, završnoj obradi poda ili obradi prirodnog kamena – mi smo tu da pružimo integrirana rješenja s dodanom vrijednošću.