Atlas Copco PT

JasminM d.o.o.

Atlas Copco PT

Atlas Copco Group je globalna industrijska grupa kompanija sa sjedištem u Nacki, Švedska.

Kompanije Atlas Copco razvijaju, izrađuju, servisiraju i iznajmljuju industrijske alate, zračne kompresore (vodeći svjetski proizvođač),  građevinsku i rudarsku opremu, kao što je i bušaća oprema.

Atlas Copco je globalna industrijska kompanija sa sjedištem u Stockholmu u Švedskoj. Posjeduje blizu 39.000 zaposlenih, te kupce u više od 180 zemalja. Atlas Copco je pionir i pokretač tehnologije, a industrije širom svijeta oslanjaju se na Atlasc Copco proizvode: kompresore, vakuumska rješenja, generatore, pumpe, električni alate i sisteme  za montažu.

Jasmin M d.o.o. je od 09.2017  distributer za segment Atlas Copco Power Technique (bivši Atlas Copco Construction – mobilni kompresori, agregati weda pumpi itd.)

Atlas Copco segment Power Technique nudi rješenja za zrak, snagu i protok kroz proizvode poput mobilnih kompresora, pumpi, rasvjetnih tornjeva i generatora, zajedno s nizom komplementarnih proizvoda. Atlas Copco Power Tehnique podržava održivu produktivnost u više industrija, uključujući građevinarstvo, proizvodnju, naftu i gas i istražno bušenje.